Zece ani in slujba comunitatii

Vineri, 11 septembrie a.c., anticipand Ziua Pompierilor din Romania, pompierii orasului Copsa Mica au sarbatorit primii 10 ani de activitate, prin traditionalul Bal al Pompierilor.

pompieri Copsa Mica

Incepand cu ora 13, alaturi de autoritatile locale, invitati din oras, consilieri locali, membri ai Sfatului Batranilor, Grupului de Dezbateri Publice, invitati din serviciile de pompieri din imprejurimi si alti musafiri, pompierii copseni au marcat aceasta zi deosebita pentru pompierii din intreaga tara.

In cadrul evenimentului, a fost trecuta in revista activitatea pompierilor copseni, in cei zece ani de existenta, s-au acordat diplome tuturor colaboratorilor din SVSU-urile invecinate (Axente Sever, Seica Mare, Seica Mica, Micasasa, Tarnava si Valea Viilor), Detasamentului de Pompieri de la Medias si colaboratorilor locali. Un moment aparte l-a constituit si premierea primului “pompier pensionar”, domnul Lang Alexandru, care, dupa zece ani de activitate neintrerupta ca pompier voluntar, a predat stafeta generatiei tinere.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

29 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.