World Snowboard Day la Arena Platos

Ca in fiecare an, sezonul de evenimente in complexul de ski si snowboard din apropierea Paltinisului, Arena Platos, incepe cu World Snowboard Day.  Sarbatorita in peste 30 de tari prin 114 evenimente diferite, Ziua Internationala a Snowboardului a ajuns un eveniment de traditie pe partiile din muntii Cindrel.

 Poster WSD 2014

Duminica, 21 septembrie, snowboarderi din toate colturile tarii sunt asteptati la Arena Platos pentru un spectacol demonstrativ ce va fi gustat cu siguranta de toti clientii resortului. Pe partia D a fost deja amenajat un fun-park spectaculos, compus din trei elemente diferite, unde se vor desfasura toate concursurile prilejuite de aceasta sarbatoare. Vor fi organizate concursuri de snowboard freestyle pentru copii si juniori, cei mai experimentati vor face demonstratii de freestyle, se vor face teste de echipament iar evenimentul e un prilej excelent pentru intalniri si discutii cu riderii profesionisti din Romania.

Pentru participarea la concursurile prilejuite de World Snowboard Day nu se percepe niciun fel de taxa. Concursurile vor fi structurate pe categorii de varsta, fete si baieti. Locurile 1-3 la fiecare categorie vor fi premiate cu echipamente de profil in valoare de aproximativ 2000 de lei, furnizate de magazinul Switch, partener al acestui eveniment. De asemenea, va fi premiat si cel mai bun trick.

Formularul de inscriere si declaratia ce trebuie completata de tutorii legali, pentru concurentii care inca nu au implinit 18 ani, pot fi descarcate la adresa www.arenaplatos.ro. Inscrierile la concurs se pot face in avans, prin email, la adresa radu.lungu@arenaplatos.ro sau la fata locului, inaintea startului concursului.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.