Week-end muzical la Medias

In acest sfarsit de saptamana, mediesenii vor avea parte de mai multe concerte. In cadrul Festivalului „Medias Ethnic Festival” – editia a II- a pe scena din fata Primariei vor urca, vineri si sambata, Ducu Bertzi, Cargo, Arhaica si Zdob si Zdub, iar la Gradina de vara Traube va avea loc, vineri seara, un remember muzical de exceptie, dedicat trupei mediesene “Club 67”.

Concert Tudor Turcu & The Colours la Medias

Duminica, 16 august a.c., la Biserica „Sf. Margareta” din Medias se va desfasura un concert de muzica baroca germana si italiana, sustinut de : Ruxandra Cioranu – soprana (Paris), Irina Nastase – orga (Bucuresti) si Andrei Kivu – violoncel (Paris). Concertul va incepe la ora 19:00, iar intrarea este libera. In program: Sweelinck, Schütz, Storace, Muffat, Caldara, Vivaldi, Händel, Bach.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

17 comentarii


  1. Cele mai frumoase weekend-uri sunt cele muzicale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.