Week-end cu concerte rock in zona

In acest sfarsit de saptamana amatorii de rock au parte de concerte in zona. La Festivalul Hameiului din Transilvania de la Sighisoara vor concerta in aceste zile Rezident EX (Germania), Byron, Alternosfera, Grimus si Luna Amara.

Concert Tudor Turcu & The Colours la Medias

La Tg.Mures duminica vor fi prezenti britanicii de la Uriah Heep care vor concerta alaturi de formatia Karthago din Ungaria si trupa Tandarica & friends, intr-un concert organizat de Muzeul Judetean Mures, cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la inaugurarea Palatului Culturii din municipiul Tg. Mures. La Brasov vor sustine concerte pana in data de 12 septembrie cei de la Rocky5 in cadrul Octoberfest.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.