Voteaza romanii la Balkan Music Awards 2011

Cele mai importante premii muzicale ale peninsulei, Balkan Music Awards vor avea loc anul acesta pe data de 4 iunie, la Sofia. Incepand de azi ii poti vota pe artistii nominalizati pe site-ul oficial sau pe facebook.


Artisti romani ca INNA, Akcent sau Radio Killer sunt nominalizati la o serie de categorii, asteptand voturile intregii Europe de Sud-Est. Pana pe data de 8 Aprilie ii puteti vota la sectiunile :

INNA

* Best Song in the Balkans from Romania 2010 pentru piesa ‘Sun is Up’

* Best Female Artist in the Balkans for 2010

Akcent

* Best Duet/Group in the Balkans for 2010

Radio Killer

* Best Song in the Balkans for 2010 pentru piesa ‘Be Free’

Fiecare castigator din categoriile selectionate va canta pe scena, in fata miilor de spectatori veniti din toate cele 11 tari participante. Momentul culminant al super show-ului de la Sofia va fi oferirea unui premiu special pentru artistul/a care a influentat muzica moderna in anul 2010 si a depasit granitele Balcanice, patrunzand in cluburile din lumea intreaga, anunta cei de la Roton. Eu am votat deja, tu cu cine votezi?

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.