Vocea Paulei Turcas l-a “vrajit” pe producatorul Ian Brennan (video)

Producatorul american Ian Brennan s-a aflat, zilele trecute, pentru prima data in Romania. Premiat cu Grammy in anul 2012, Ian este foarte incantat sa lucreze cu proiectul romano-german Zmeitrei. Vocea mediesencei Paula Turcas l-a “vrajit” pe producator.

Ian-Brennan_Mircea-Hodarnau_1

“Desigur, Europa de Est a fost neglijata de restul lumii in ceea ce priveste explorarea muzicii, a culturilor si a regiunilor, in general. Exista o mare ignoranta printre americani si chiar europeni asupra a ceea ce este Europa de Est, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace. De aceea, sa ai muzica din Romania este un lucru foarte important”, mi-a spus Ian, duminica, la Smig.

Zmeitrei-Ian-Brennan

Mai multe detalii afli in interviul de mai jos. Activati CC, pentru  subtitrarea in limba romana. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.