Vlad Teodor, pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta

V-am promis detalii despre palmaresul mediesenului Vlad Teodor, de 28 de ani, pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei.

Pasiunea pentru masini o are de mic copil. La varsta de 12 ani a fost initiat in lumea vitezei prin karting apoi a continuat prin participarea in CNVC debutand in 2007 la Ranca. Pe parcursul anului competitional 2009 a concurat  in Clasamentul Juniorilor unde a condus peste jumatate de sezon dar din motive financiare a fost nevoit sa se multumeasca cu treapta a 3-a a podiumului. In 2012 a avansat de la clasa debutanti ( juniori) la profesionisti si-a construit o noua masina urmand propriul proiect cu care a reusit locul trei in clasamentul masinilor pana in 2000 cmc.

Vlad Teodor pe podium castigatorul locului I

 In tot acest timp a avut onoarea de a fi elevului maestrului automobilismului romanesc Eugen Ionescu Cristea care i-a fost alaturi timp de trei ani. In 2011 am continuat in Campionatul Regional de Coasta avand trei victorii cu o noua masina ( Opel Astra gsi). Dupa o scurta pauza Vlad este hotarat sa revina in campionatul national.

 Un interviu cu Vlad la Radio Ring  Medias poti vedea aici.

Palmares Vlad Teodor :

Debut: Etapa a5-a Campionatul de viteza pe traseu montan ACR – Ranca 2007

-18 februarie 2008: locul 1 Cupa Indragostitilor Cluj- Kadett GSI 16v

-6 mai 2008 Etapa a 5-a Rasnov CNVCR- Golf 2 GTI 8v

-31 octombrie-2 noiembrie 2008: locul 6 si 8 clasament debutanti, Etapa a9-a  CNVCR Paraul Rece Brasov-Golf 2 GTI 8v

-7 febuarie 2009: mentiune, Cupa Indragostitilor 2009-Kadett GSI 16 v

– 8-10 aprilie 2009: locul 1 si 1 Clasament Juniori CNVCR, Memorialul Ludovic Balint-Kadett GSI 16v

-12-14 iunie 2009: locul 3 si 2 Clasament Juniori si locul 3 grupa H3, Alba Motor Challenge Straja CNVCR-Kadett Gsi 16v

– 3-5 iulie 2009: locul 3 si 3 Clasament Juniori, Sinaia Forever Trophy CNVCR-Kadett Gsi 16 v

– 31-2 iulie2009: locul 5 si 3 Clasament Juniori,Muscel Racing Contest, Campulung CNVCR- Kadett GSi 16 v

– 11 13 august 2009: locul 5 si 6 Clasament Juniori, Cupa Grojului Ranca CNVCR- Kadett GSI 16 v

– 4-6 octombrie 2009 CNVCR: locul 3 si 4 Clasament Juniori, Cupa Resita-Kadett GSI 16 v

– 24-26 octombrie 2009: locul 4 si 4 Clasament Juniori, Teliu Trophy, Teliu Brasov CNVCR- Kadett GSI 16 v

 Clasament General Juniori 2009: Locul 3

Clasament General grupa H3: locul 4

 -21-23 mai 2010: locul 3 si 2 Grupa H3, Muscel Racing Contest,Campulung CNVCR- Kadett GSI 16 v

-11-13 iunie 2010: locul 3 si 2 grupa H3 si locul 3 Clasament 2 roti motrice, Teliu Trophy, Teliu Brasov CNVCR- Kadett GSI 16 v

– 23-25 iulie 2010: locul 4, Sinaia Trophy Forever CNVCR- Kadett GSI 16 v

– 20-22 august 2010: locul 3 grupa H3, Alba Motor Challenge Straja CNVCR- Kadett GSI 16v

– 10-12 septembrie 2010: locul 3 si 2 grupa H3 si locul 2 clasament H general CNVCR-Kadett GSI 16 v

-1-3 octombrie 2010: locul 3 si 4 grupa H3, Memorialul Ludovic Balint, Rasnov BrasovCNVCR -Kadett GSI 16 v

-10 octombrie 2010: locul 1 clasa 2000cmc licentiati si locul 2 clasament general, Campionatul regional de coasta, etapa Sugas Bai-Kadett GSI 16 v

 Clasament General Grupa H3 2010: locul 3

-Locul 1 Cupa AutoTotal Karting

-29 mai 2011: locul 2 clasa 1600 cmc licentiati, CRC etapa Lacul Sf. Ana- Opel Corsa GSI 8 v

-26 iunie 2011: locul 3 clasa 2000 cmc licentiati, CRC Etapa Cozmeni- Opel Astra GSI 16 v.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.