Vizita Ambasadorului Marii Britanii la Mosna

Excelenta Sa domnul Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, a poposit pentru cateva ore in Cetatea Mosnei. Vizita privata a familiei Brummel s-a petrecut de Rusalii, cand oaspetii au fost primiti, conform traditiei, cu paine si sare, de insusi primarul localitatii, domnul Eugen Roba. 

S-a vizitat Biserica evanghelica fortificata, cu explicatii de specialitate ale directorului Scolii Mosna, domnul profesor Ionel Sotropa. Dupa o incursiune in „Turnul Slaninii”, domnul Ambasador Paul Brummel si-a exprimat bucuria acestei vizite, scriind in cartea de onoare a Primariei Comunei Mosna.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.