Vioara Stradivarius revine la Medias

Alexandru Tomescu si vioara Stradivarius revin la Medias luna viitoare. Azi dupa-amiaza Alexandru a stat de vorba online cu cititorii hotnews.ro si a facut public programul turneului din luna mai. Pe data de 25 mai,  mediesenii vor avea placerea sa reasculte minunatul sunet al viorii Stradivarius.


L-am intrebat pe Alexandru, ce amintiri are din Medias si iata ce a raspuns : „Am intr-adevar amintiri foarte placute de la Medias.  Spre marea mea surpriza (si a colegilor mei) am cantat toamna trecuta in fata unui public de peste 600 de persoane! Si venisera sa asculte muzica de camera pura si dura, trio de Ravel si Dumky de Dvorak. Am fost realmente impresionat!Voi reveni cu cea mai mare placere cu acest program atat de indraznet – pe 25 mai, cu integrala Capriciilor de Paganini + Proiectii video!”.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.