Vioara Stradivarius revine azi la Medias

Violonistul Alexandru Tomescu revine azi la Medias impreuna cu vioara Stradivarius. Prezenta muzicianului este datorata turneului national „Paganini, Inger sau demon?” in care Tomescu prezinta un numar de 24 de capricii ale compozitorului.

Concertul are loc la Medias in Sala Traube cu incepere de la orele 19:00 iar maine urmatoarea reprezentatie va fi la Dumbraveni.  In avanpremiera evenimentului postez mai jos un fragment din concertul de la Baia Mare.

Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Ma bucura faptul ca am reusit sa vad si eu un daimond socratic in „carne si oase”. O reprezentatie unica ce a reusit sa ma fac sa „uit” ca trebuie sa mai si respir.

    P.s pacat de ciobanasii de pe etamina- omniprezenti- proaspat coborati in sala de spectacol si care au tinut sa ne incante cu melodiile „angelice” de pe telefoanele mobile si prin inteligenta lor sclipidoare si plina de pilde rostite cu voce tare 🙁

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.