Video : Interviu Ligia Pop

Medieseanca Ligia Pop apare in aceste zile cu un interviu pe femeia.ro,  material realizat de Nuami Dinescu alias Tanta. Daca vrei sa vezi interviul da click pe photo.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

6 comentarii


 1. Mircea ,te-as ruga sa nu o mai faci medieseanca pe Ligia Pop care nu isi are „radacinile” in zona Transilvaniei


 2. Florin, chiar daca Ligia nu s-a nascut in Medias, acum sta aici, si pe oriunde merge, spune unde sta si lauda orasul. Chiar nu vad care e problema. Nu aduce orasului cinste? Sau te deranjeaza pe tine? Simti cumva ca nu „merita” sa fie numita ardeleanca?


 3. „Satul” global contemporan a generat situatii in care foarte multe persoane au ajuns sa lucreze pe 2 continente in cadrul unei singure zi, astfel, a mai invoca categorii precum „radacinile” lui Florin mi se par nerelevante. Cred ca la momentul de fata, fiecare dintre noi ne purtam „radacinile” in spinare si le „plantam” cat mai la suprafata acolo unde ne simtim „acasa”.
  In alta ordine de idei, doresc sa-i transmit felicitari Ligiei pentru efortul depus in campania sa, si-mi permit sa-i recomand un loc online de promovare: Think Outside The Box http://think.hotnews.ro/
  Succes.


 4. Multumesc Ionut pentru sustinere si cuvinte de apreciere. Gasesc chiar o mare bucurie in ceea ce fac, insa stiu ca nu este suficient. De multe ori am impresia ca pot sa fac mai mult pentru cei de langa mine, dar nu fac indeajuns.

  Multumesc pentru ideea cu promovarea si in alta parte. Am contactat pe cei de la Think Outside The Box, si vom vedea daca vor fi acord cu promovarea campaniei.

  Numai bine,
  Ligia


 5. Referitor la „Satul global” contemporan ar trebuii sa stii ca lumea virtuala nu se compara cu lumea reala.
  „Radacinile” raman in locurile natale(Dobrogea),ea doar si-a rupt un vlastar si acum incearca sa il planteze in locurile unde se simte „acasa”.In timpul experientelor din SUA avea posibilitatea ca si atatea personalitati care si-au „plantat radacinile” si au adus romanilor un renume si un prestigiu.
  O planta tropicala mutata intr-un alt climat va ramane tot planta tropicala indiferent de locul in care este replantata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.