Baritonul Vasile Chisiu il joaca pe Farfuridi

Baritonul Vasile Chisiu a intrat de curand in pielea lui Farfuridi. Duminica, Vasile a avut o noua premiera la Festivalul “Bucurestii lui Caragiale”, cu spectacolul  “O noapte… calduroasa”, inspirat de creatia marelui dramaturg.

Dupa ce luni de zile a jucat Rigoletto acum o perioada medieseanul va urca pe scena ca Farfuridi in spectacolul care ofera fragmente din operele “O noapte furtunoasa”, de Paul Constantinescu, si “O scrisoare pierduta” de Dan Dediu, pe un libret de Stefan Neagrau, dupa textele lui I.L. Caragiale. Spectacolul este regizat de Catalin Voineag si Stefan Neagrau, iar scenografia apartine lui Dragos Abagiu.

Vasile este foarte bucuros de noul rol si spera sa aduca acest spectacol si la Medias. Luna viitoare am stabilit un interviu pentru “Lentila de Contact”cu baritonul de la Opera Nationala din Bucuresti.   

Mai jos poti vedea cateva minute din spectacolul jucat la Opera. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.