Urmeaza-ti pasiunea – Hit Yourself

Daca ai un hobby care poate sa devina job, atunci esti un norocos. Pasiunea pentru muzica si munca pe branci dau rezultate. De curand avem peste 100 de exemple in Romania care merita studiate si chiar facute copy-paste, pentru ca au ajuns de notorietate pe plan international. Florin Grozea de la HI-Q a lansat cartea “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitura” si volumul contine povesti de succes ale artistilor romani care au dat lovitura pe plan international.

Hit-Yourself-coperta-toata

Pasiunea pentru muzica m-a ajutat si pe mine in viitoarea cariera  de om de radio. Dupa ce in liceu am cantat rock`n roll cu colegii in Lyceum, odata cu apartitia primului post de radio in Medias, am trecut in fata microfonului si de atunci ne intalnim pe calea undelor aproape zilnic cu aceeasi mare placere ca in prima zi. In cei 20 de radio pe o parte din cei prezentati in cartea lui Florin i-am si intervievat sau i-am promovat in cadrul emisiunii „Ring Hit” de la Radio Ring.

Astept cu nerabdare sa citesc cartea brasoveanului pe care il cunosc de la debutul carierei muzicale. Hit Yourself este carte inspirationala in care vei descoperi lucruri care te vor incita, dar de asemenea iti vor da motive sa fii mandru de artistii romani” spune colegul Mihai Gainusa, care a scris prefata volumului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.