Un milion de stele, maine la Medias

Centrul de Recuperare Neuromotorie Pruncul Isus Medias, opentru copii cu dizbilitati va invita maine seara sa participate la actiunea de solidaritate  publica Un million de stele pentru cei nevoiasi. Ca in fiecare an puteti  rosti o rugaciune si aprinde o lumanare in spatiul public, fiecare lumina reprezentand o persoana aflata in nevoie.

Un milion de stele 2013

Evenimentul va avea loc la orele 18:00, in parcarea din fata Bisericii Greco –Catolice Sf. Petru si Pavel din cartierul Vitrometan langa Transgaz. Donatiile facute la fata locului vor fi folosite la cumpararea de alimente pentru masa de Craciun a 40 de familii nevoiase.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.