Un mediesean scrie despre Istoria Tehnicii si Industriei Romanesti

Medieseanul Dumitru Chisalita a colaborat la un dublu volum lansat de Academia Romana. Cele doua volume in limba romana “Istoria Tehnicii si Industriei Romanesti”, au in total 1130 de pagini si apar sub egida Editurii Academiei Romane.

“In cadrul Academiei Romane in urma cu 4 ani un colectiv format din 45 de persoane a inceput activitatea pentru a realiza o Istorie a Tehnicii si Industriei Romanesti”, mi-a spus Dumitru Chisalita.

Cele doua volume vor fi distribuite de Editura Academiei fiecarei biblioteci universitare din Romania si din Republica Moldova, fiecarei biblioteci judetene, la citeva institutii interesate (Muzeul Tehnic, AGIR, ASTR, OSIM, institute de cercetare, intreprinderi mari-Renault, Continental, Ford, etc.) precum si la citeva biblioteci mari din lume.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.