Un mediesean, pe scenele din Cluj Napoca

Azi va aduc in atentie un tanar mediesean care promite o cariera in lumea teatrului si filmului. Paul Sebastian Popa are 22 de ani si s-a nascut la Medias. Este proaspat absolvent al Facultatii de Teatru si Televiziune, UBB Cluj-Napoca, clasa Filip Odangiu & Sinko Ferenc. Chiar daca este “verde” in lumea artistica, Paul a aparut deja in foarte multe piese de teatru, film de scurt metraj si videoclipuri.

Paul-Sebastian Popa

Paul este curajos, increzator, maleabil si muncitor. “Imi place sa ma implic si sa accept orice propunere. Spun „da” la orice.  Stau mereu pe vine, pregatit pentru orice provocare”, spune Paul. Atunci cand joaca, pare ca tot Universul s-a restrans in ochii lui! Paul iubeste! Iubeste si este iubit de scena!

Medieseanul nostru a avut pana acum roluri in piese scrise de William Shakespeare, A. P. Cehov, G.B. Shaw, Matei Visniec, iar pe marele ecran a aparut in sapte filme de scurt metraj. Anul trecut a sustinut un moment artistic in cadrul conferintei „Europenism vs Romanism in era migratorilor” sustinuta de Dan Puric la Cluj-Napoca.

Paul Popa piesa

In 2016, numele lui Paul apare in distributia a doua spectacole: ,,A se consuma inainte de…”, dupa David Mamet, si scene din viata actorilor, concept Doru-Mihai Talos, Ariana Baci si Paul Popa, si ,,Docuanimal”, regia Olga Macrinici, proiect coordonat de David Schwartz.

„Cineva, acolo sus, ma iubeste si pana acum mi-a adus in cale doar oameni frumosi si plini de energie, de la care am invatat si voi invata in continuare. Aici ma refer la colegii mei de facultate si la oamenii cu care am colaborat de-a lungul celor trei ani de facultate”, adauga tanarul actor pe care o sa-l vedem curand si pe scena, la Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

193 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.