Un medieșean este președinte interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Sibiu

Un medieșean este președinte interimar al Camerei de Comerț, Industrie si Agricultură a Județului Sibiu. După Adunarea generală a C.C.I.A. Sibiu, urmată de convocarea ședinței Extraordinare a Colegiului de Conducere al Camerei în data de 27.05.2021, medieșeanul Octavian Isailă a preluat conform statutului funcția de președinte interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Sibiu.

„Voi propune Colegiului de Conducere să facem o prioritate din sprijinirea companiilor județului Sibiu și imi doresc, atâta timp cât dețin această poziție onorantă, o buna colaborare instituționala cu toți reprezentanții autoritătilor județului numiți sau aleși, așa cum este normal si firesc. De asemenea efortul nostru imi doresc sa se canalizeze catre viitorul organizatiei, catre gasirea unei solutii pentru locația noului sediu al C.C.I.A. Sibiu și diverse acțiuni specifice care se încadrează în obligațiile statutare ale Camerei. Vă asigur că activitățile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura se desfășoară în continuare în mod statutar și obișnuit.”, spune Isailă.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.