Un mediesean are nevoie urgenta de proteza la picior

Apelez din nou la cititorii mei pentru un nou caz umanitar.  La doar 23 ani, Ciprian Geafir, din Medias si-a pierdut un picior din cauza cancerului. Ciprian are nevoie urgenta de o proteza care costa circa 3.000 euro, dar nu are banii pentru achizitionarea protezei.

Cei care vor  sa il ajute pe tana,  pot dona bani  in conturile deschise la Raiffeisen Bank Medias pe numele Geafir Ciprian.

Contul in lei:    RO 64 RZBR 00000 600 1488 0205 

Contul in Euro: RO 96 RZBR 00000 600 1488 0211

Mai jos poti afla povestea lui Ciprian prin intermediul materialului realizat de colegii de la Nova TV.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii


 1. Asociatia Auci
  Buna ziua,
  Ma numesc Dedulescu Cristian locuiesc in Bucuresti si sunt colaborator al Asociatiei Auci. Mentionez ca sunt o persoana cu handicap locomotor, handicap pe care l-am dobandit in urma unui accident rutier.
  Aflandu-ma in aceasta situatie cunosc destul de bine situatia grea prin care trece o persoana cu amputatii si care are nevoie de o proteza.
  Din postrura de coloaborator al Asociatiei Auci v-as ruga ca impreuna cu dumneavoastra sa facem cat mai cunoscut acest proiect“TINERI PE PICIOARE”prin intermediul presei locale, televiziuni locale,radiolui local cat si prin lipirea de afise sau fluturasi, pentru a fi accesibil cat mai multor baieti cu amputatii din toata tara.

  Vreau sa va aduc la cunostinta ca exista in Romania de peste 6 ani proiectul ” TINERI PE PICIOARE” care se adreseaza baietilor cu varste cuprinse intre 20-40 de ani, dezavantajati din punct de vedere social si economic, care in urma unui eveniment traumatic au suferit amputarea unuia sau a mai multor membre, pot beneficia de o protezã(proteze) IN MOD GRATUIT.
  Mentionez ca printre aceste cazuri se pot afla si baetii care in lipsa banilor sau a neajunsurilor de zi cu zi au fost nevoiti sa mearga la CERSIT pentru ar avea o viata mai usoara. Stim cu toti ca in Romania o persoana cu handicap este foarte greu acceptata in societate si mai ales de angajatori.
  Asociatia Auci prin proiectul „TINERI PE PICIOARE” vrea sa ajute acesti baieti neajutorati si amarati sa poata obtina proteza sau protezele de care au mare nevoie pentru a fi mai independeti.
  Proiectul „TINERI PE PICIOARE” are scopul de a-i ajuta pe tinerii români lipsiţi de membre, de a efectua demersurile şi procedurile medicale necesare pentru obţinerea protezelor de înaltă calitate estetică şi funcţională.
  O proteză costă foarte mult pentru că este ca o maşină.Asociatia AUCI ofera proteze GRATUIT fiabile pentru că băieţii sunt tineri, iar acestea trebuie să-i ţină o viaţă, Proiectul “TINERI PE PICIOARE” a luat nastere in iunie 2005 si de atunci de la un an la altul au fost ajutati din ce in ce mai multi baieti romani cu amputatii.
  Asociatia Auci este deja in colaborare cu :Facultatea de Bioinginerie Medicală (IASI),Fundatia Solidaritate si Speranta (IASI),Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare (AHFSM) Satu Mare,Asociatia „Il giocattolo per la Romania” Parma/Anina.

  Pentru mai multe detalii:
  Dedulescu Cristian
  Mobil: 0762.300.688
  Fix: 021.451.18.47
  E-mail: deducrysty@yahoo.com
  http://www.tineri-pe-picioare.ro


 2. Bună ziua,

  Ai nevoie de ajutor financiar?
  Nu vă păstrați obtinerea refuzat de un împrumut,
  te putem ajuta cu un împrumut. cotact-ne astăzi la billfinancial.firm1@live.com
  Bill Peterson


 3. Alo,
  Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Merit Hope, creditor împrumut privat are o ocazie financiar pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară. Noi oferim împrumuturi cu dobândă de 2% pentru persoane fizice, companii și societăți aflate sub termenii și condițiile sunt clare și ușor de înțeles. contactati-ne astăzi prin e-mail la: (merithope6@gmail.com)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.