Un medieșean a alergat de plăcere anul trecut peste 4000 km

Un medieșean a alergat anul trecut de plăcere peste 4000 kilometri, participând la 33 de competiții.  Péter Grezer a participat printre altele la 5 maratoane de șosea în 5 săptămâni consecutive. Iată care au fost concluziile sale la finele anului 2021.

„2021 a fost un an.

Pe scurt, am participat la 33 de competiții. Mai puține decât uneori, mai multe decât altădată. Am alergat, în schimb, la mai multe competiții de trail decât în alți ani, iar pe final am reușit să pun punct cu 5 maratoane de șosea în 5 săptămâni consecutive.

Am alergat puțin peste 4400km, însă am biciclit doar 4000km, iar de înotat, deloc. Mai puțin decât uneori, mai mult decât altădată.

Am început să călătoresc din nou câte puțin, așa, mai timid. Am vizitat locuri noi, atât în țară, cât și în afară. Anul acesta doar 5 țări străine, niciuna nouă. Bulgaria, Grecia, Ungaria, Spania și Italia. Mai puțin decât uneori, mai mult decât altădată.

Am documentat pe YouTube toate aventurile pe care le-am avut alergând și călătorind. Pentru mine cele două merg mână-n mână. De aceea o să fie mereu câte-un vlog de competiție alături de câte unul, sau chiar mai multe, de călătorie.

A fost un an mai bun decât uneori, mai rău decât altădată.

2021 fost un an.

Să vină altul!”, a scris Péter pe facebook.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.