Ultimele zile de inscriere la Atel Bike & Hike Tour

atel bike hike tour

Azi si maine, 3-4iunie a.c., sunt ultimele zile in care, inscriindu-va la Atel Bike & Hike Tour, puteti beneficia de pranz si biciclete gratuit, in limita disponibilitatii. Vezi programul complet si formularul de inscriere si linkurile aferente de pe panoramic-tour.ro.

ateli_6iun
Sambata, 6 iunie a.c., Consiliul Judetean Sibiu impreuna cu Filarmonica de Stat Sibiu va invita la „Ora de muzica clasica”, in Biserica Evanghelica din Atel, de la ora 19:00, la concertul cameral cu Ansamblul „Sibiu Philharmonic Brass”. Intrarea libera.

Marius Matache lansare Medias

Invitatul special al serii de muzica folk la Atel Bike & Hike Tour este cantautorul Marius Matache. Marius este este doctor in chimie, cercetator in chimia mediului, cantautor folk, redactor ForeverFolk.com, co-fondator JazzCulture.ro si blogger.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.