Ultima zi de TIFF la Sibiu

Astazi in ultima zi a Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) de la Sibiu, EducaTIFF continua la Habitus, de la ora 11.00, cu Mike isi ia ramas bun. Productia olandeza spune povestea unui copil care este in spital de multe luni si vrea sa mearga acasa. Dar cand in sfarsit i se da drumul, mama lui nu vine sa-l ia.

 La Gong, de la ora 18.00, este programata povestea de dragoste Cirque du Soleil: departe, in alte lumi, urmata, la ora 20.00, de Venus invesmantata in blanuri, o coproductie Franta-Polonia in regia lui Roman Polanski.

 TIFF ZIUA 2

TIFF se incheie in Piata Mare, de la ora 22.30, cu Bucuresti, unde esti? La 23 de ani de la Revolutie, romanii se intorc pe strazile Bucurestiului, recucerind spatiul public. Regizorul le urmareste povestile pe parcursul unui an de zile, de la primele zile ale protestelor pana in zilele referendumului pentru demiterea presedintelui. Premiera mondiala la festivalul de la Rotterdam si Premiul publicului la Festivalul Filmului European 2014!

 Cea mai importanta manifestare cinematografica din Sibiu, Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) aduce, in perioada 25 – 29 iunie, peste 50 de proiectii in 7 spatii diferite. Pretul biletelor pentru editia 2014 a TIFF Sibiu este de 10 lei/proiectie si 7 lei redus la Teatrul Gong, Bohemian Flow si Libraria Habitus, 10 lei la Muzeul Astra si 15 lei la Cetatea  Cisnadioara. Accesul la proiectia din Parcul Sub Arini este liber.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.