UDMR Medias participa maine la mintingul pentru Romgaz

Reprezentantii filialei UDMR Medias au emis azi un comunicat de presa referitor la mitingul de maine din fata Primariei Medias.

udmr-sigla

“UDMR Medias urmareste cu profunda ingrijorare si indignare recentele evenimente legate de intentia de mutare a sediilor societatiilor Romgaz si Transgaz de la Medias la Bucuresti. Consideram ca o asemenea decizie ar putea avea efecte devastatoare asupra viitorului Mediasului, masura ce va avea implicatii sociale si economice asupra tuturor locuitorilor municipiului.

UDMR Medias este alaturi si se solidarizeaza  cu  orice forma de protest legal indreptata impotriva acestei actiuni. De asemenea facem apel catre toti membrii si simpatizantii formatiunii noastre precum si catre toti mediesenii carora le pasa de soarta orasului nostru sa participe marti, 9 aprilie 2013, ora 16, la Mitingul de Protest impotriva mutarii sediului Societatii Nationale de Gaze Naturale Romgaz SA la Bucuresti”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.