TVR transmite Cupa Davis de la Sibiu

Peste 14 ore de transmisiuni, pe parcursul a trei zile, vor conecta iubitorii de tenis cu Sala Sporturilor ‘Transilvania’ din Sibiu. In perioada 6-8 martie, TVR 2 si TVR HD vor transmite in direct de la Sibiu intalnirea dintre echipele masculine Romania — Israel din cadrul Cupei Davis, contand pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

Davis-Cup-Twitter

Competitia, la care invitat de onoare este presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va desfasura in Sala Sporturilor Transilvania, pe zgura. In faza urmatoare a Cupei Davis, Romania va intalni Slovacia sau Slovenia, in functie de rezultatele celor doua confruntari.

Telespectatorii Televiziunii Romane pot urmari partidele in direct dupa urmatorul program:

Vineri, 6 martie, de la ora 12.40 — doua partide de simplu

Sambata, 7 martie, de la ora 15.00 — partida de dublu

Duminica, 8 martie, de la ora 13.00 — doua partide de simplu

Comentariul va fi asigurat de Daniel Chican si Cristian Mindru.

Toate aceste meciuri pot fi urmarite (doar de pe teritoriul Romaniei) si pe portalul video al Televiziunii Romane — TVR+ in sectiunea ‘Live’.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.