Turul Ciclist al Sibiului va trece maine prin Medias

Turului Ciclist al Sibiului, inscris in calendarul competitional UCI Europe Tour la categoria superioara 1 se va derula in perioada 3 – 7 iulie 2019.

Trecerea caravanei cicliste prin municipiul Medias, in cadrul etapei a IV-a a Turului Ciclist al Sibiului, formata din 110 concurenti, va avea loc in data de 7 iulie 2019, in intervalul orar 17.15 – 18.00, din directia Sibiu – soseaua Sibiului – Str. H. Oberth – Str. Closca – Str. Horea – Str. Aurel Vlaicu – Str. Brateiului, restrictionarea circulatiei realizandu-se cu 15 minute inainte de sosirea ciclistilor, cu incepere de la ora 17.00, insa programul poate suferi modificari in functie de evolutia cursei.

Mediesenii ii pot incuraja pe sportivi pe parcursul intregului traseu, mai ales ca Romania este reprezentata de doua echipe continentale, Giotti Victoria si Team Novak, carora li se adauga o selectionata nationala. Aceasta va atrage, cu siguranta toate aplauzele fanilor prin evolutiile lui Eduard Grosu si Serghei Tvetcov.

Turul Ciclist al Sibiului si-a asigurat o mare popularitate in lumea ciclismului european, dupa ce castigatorii acestei competitii din ultimii doi ani (Egan Bernal si Ivan Ramiro Sosa) au fost propulsati la echipe de World Tour.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.