Turneul Final Four al Euroligii de baschet 2021, arbitrat de o medieşeancă

Turneul Final Four al Euroligii de baschet 2021 este arbitrat de o medieşeancă. La finalul acestei săptămâni la Istanbul se întâlnesc cele mai puternice echipe de baschet de pe continent, iar din echipa de arbitrii face parte şi Andrada Csender.

foto: Alina Cojocaru

Medieşeanca arbitrează pentru a patra oară în turneul final al Euroligii, care de aceasta dată pune faţă în faţă echipe din Turcia, Spania, Ungaria şi Rusia.

Andrada a obținut licența FIBA de arbitru internațional în 2012, iar acum locuieşte din Danemarca, unde a obţinut deasemenea rezultate excelente. Csender a fost cel mai bun arbitru din prima ligă masculină a Danemarcei, şi recent a fost desemnată cel mai bun arbitru din prima ligă feminină a Danemarcei, a doua oară consecutiv.

Antrenorul emerit Octavian Şerban are doar cuvinte de laudă despre Andrada, care face parte dintr-o familie de sportivi medieşeni.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.