Tur de promovare turistica: Industrie si Gastronomie in Medias

Duminica, 24 noiembrie a.c., are loc un tur de promovare turistica a Mediasului cu focus pe patrimoniul industrial si gastronomic al orasului. Ora de incepere este 12:00. Participarea costa 50 de lei si se face in baza unei inscrieri confirmate pe e-mail la adresa contact@mytransylvania.ro

“Pe parcursul turului descoperim povestea industriala si mestesugareasca a orasului, ajutați si de patru degustari  in locuri inedite. Ne bucuram de multiculturalitate, implicare si fațete vechi si noi, ascunse sau cunoscute ale orasului. Ghidaj in limba romana, vorbim la cerere si germana si engleza”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.