Tudor Turcu va concura la preselectia Eurovision 2013

Azi dimineata Tudor Turcu a anuntat ca va participa la preselectia nationala Eurovision 2013. In cursul zilei de ieri castigatorul concursului X Factor 2012, s-a aflat in studio la Tg. Mures unde a inregistrat cele doua piese.

Tudor Turcu in studio

Mai jos ai mesajul lui Tudor.

„Foarte buna dimineata oameni somnorosi..deschideti ochii…asaaa..acum faceti o cafea buuuna si neagraaa…si spor sa aveti la tot ce faceti azi… eu sunt iar pe drumurile patriei,..ma intorc de la tg.mures,locul unde azinoapte s-a intamplat un lucru mare..muzical..:P….asadarrrr….Cu mare bucurie va anunt oficial ca am terminat de inregistrat doua super melodii cu care voi participa la selectia nationala…trrraaaam traaamm..tobeeee..tobeee...Eurovision 2013..!!!!doamnelor si domnilor ca tot m-ati indemnat sa fac asta..iaca am facut-o…va pup..si sa fie intr-un ceas bun!!!(multumesc Gerhard Kabai, Calin Pop, Bird Music Studios(el master Norby)):P”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Felicitari pentru piese si te asiguram ca-ti tinem pumnii si degetele pe tastele telefoanelor pentru a te vota in preselectiile pentru Eurovision 2013! Multa bafta, ca talent ai! Te pupam!


  2. ma bucur ca ai luat aceasta decizie ,ai stoza de mare concurent.Bafta multa !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.