Tudor Turcu si Blade Strings, azi la Sighisoara

Tudor Turcu 2013

Tudor Turcu va canta in aceasta seara la Festivalul Medieval din Sighisoara. Medieseanul a fost invitat sa concerteze impreuna cu formatia BLADE Strings, un proiect muzical neobisnuit, pornit din pasiune pentru muzica rock.

Blade-Strings

BLADE Strings este singura trupa rock din Romania care canta exclusiv pe instrumente clasice, acustice. Sound-ul trupei este evident, unul avantgardist, BLADE Strings reusind sa construiasca o punte de legatura intre doua lumi diferite, intre muzica clasica si muzica rock. Repertoriul trupei cuprinde cele mai cunoscute piese ale genului, un tribut pentru tot ce a insemnat muzica rock de-a lungul timpului, dar si piese de alta factura, hituri internationale rescrise si remodelate in stilul BLADE Strings.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.