Tudor Turcu invitat sa cante la Piano Rocks

Piano Rocks Sibiu

Tudor Turcu a fost invitat sa cante la Piano Rocks. Vineri 4 iulie 2014, cu incepere de la ora 19:00, Sala Thalia din Sibiu va fi gazda unui eveniment deosebit ce ii va reuni pe scena pe Teodora Circiumaru (pian), Radu Nechifor (nai), Sebastian Marcovici (bas) si Tudor Turcu (voce) intr-un concept care va imbina muzica rock cu pianul.

Tudor Turcu 2014

“Piano Rock`s este un eveniment aflat la prima editie dar care, cu siguranta va continua si in anii urmatori. Spectatorii vor putea asculta compozitii ale unor trupe rock precum Metallica, Rammstein, Queen, U2, Rolling Stones, Procol Harum, etc, in versiuni interpretative inedite ce au la baza pianul acompaniat de nai, chitara bas si voce de artisti pe care sibienii cu siguranta ii cunosc” a declarat Laurentiu Straut, organizatorul evenimentului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.