Tudor Turcu deschide concertul EUROPE de la Bucuresti

Medieseanul Tudor Turcu are azi onoarea sa cante in deschiderea suedezilor de la EUROPE. Castigatorul celui de-al doilea sezon XFactor Romania si finalist al concursului Eurovision in anii 2013 si 2015 va urca pe scena impreuna cu Blade Strings, in cadrul concertului sustinut de EUROPE in aceasta seara, in Bucuresti, la Arenele Romane. 

 Tudor Turcu 2015

„Toata viata e o numaratoare inversa spre atingerea viselor, cum spune legendara trupa suedeza. Fiecare vis e realizabil prin munca, in viata noastra de artisti. Pentru mine, e o bucurie si o mare onoare sa cant pe aceeasi scena cu EUROPE”, a declarat artistul din  MediasTudor a mai cantat in deschiderea celor de la Dark Tranquillity si, cu ani in urma a cantat  la Sibiu pe aceeasi scena cu Doro.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.