Tudor Turcu colaboreaza cu tanarul Andy Neagu (video)

Tudor Turcu si-a lansat aseara pe internet o noua piesa. Este vorba de un cover la melodia Bittersweet, a celor de la Apocalyptica, interpretata in duet cu tanarul Andy Neagu.

„Totul este muzica. Indiferent de varsta. Inceputul conteaza pentru fiecare artist si conteaza sa fi sincer. Am decis anul acesta sa promovez copii care sunt talentati si muncitori in a reusi sa ajunga sus si sa isi depaseasca limitele neconditionati. Un prim artist este Andy Neagu din Barlad pe care il prezint in fata voastra, in casele voastre ca un viitor rockstar in Romania. La numai 12 ani transmite si simte muzica rock ca un mare artist deja. Va invit sa simtiti la fel, muzica curata fara artificii si petarde sonore.”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.