Tudor Turcu canta deseara la TVR

Tudor Turcu este invitat in aceasta seara la TVR. Medieseanul care a castigat a doua editia X Factor va aparea la emisiunea “O data-n viata” alaturi de Julie Mayaya si Vizi Imre.

Tudor Turcu 2013

Iuliana Tudor ii provoaca sa imbrace costumul popular, in ultima editie O data-n viata din acest sezon, difuzata in direct, la TVR 1 si TVR+, de la ora 21.00.Cei trei artisti sunt pusi in fata unei situatii cu totul noi: aceea de a fi, pentru o seara, reprezentanti ai folclorului romanesc. Pentru ca sarcina lor sa nu fie, insa, prea greu de indeplinit, le vin in ajutor maestri ai cantecului popular. Benone Sinulescu ii sta alaturi Juliei Mayaya, Nicoleta Voica face echipa cu Vizi Imre, iar Nineta Popa este sustinatoarea lui Tudor Turcu. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.