Tudor Turcu a ilustrat o carte pentru copii

“Fred şi experienţele sale culinare. Ţie îţi place broccoli?” este o carte pentru copii, care a fost ilustrată de către medieşeanul Tudor Turcu. Autoare cărtii, Corina M. Puşcă le propune celor mici, o poveste despre corbul Fred.

“Povestea lui Fred e despre recunoştinţă şi înţelegere. Despre prietenie şi ajutor. Despre emoţii şi mulţumire. Exact cum procedează el cu prietenii săi, şi noi, adulţii, încercăm mereu să-i îndrumăm pe cei mici spre obiceiuri sănătoase – cu iubire, răbdare, blândeţe şi cele mai bune exemple. Şi dincolo de-această poveste, nu uita: corbii chiar sunt extrem de inteligenţi, broccoli e, cu siguranţă, un super-aliment, iar sfaturile celor dragi sunt întotdeauna preţioase!”, spune autoarea.

“Încep săptămâna cu o mare bucurie în suflet, o nouă realizare în domeniul artei. Vă prezint în premieră națională prima carte pentru copii, ilustrată 100% de mine. Mulțumesc și felicitări celei care a creat povestea, cartea în sine și cea care e în spatele acestei minuni pentru copilași, doamna Corina Puşcă”, adaugă Tudor.

Carte se poate comanda aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.