Terapii complementare de azi la Medias News Blog

TERAPII COMPLEMENTARE

Azi debuteaza o noua colaborarea Medias News Blog. Saptamanal voi realiza un material video cu dr. Ladislau Rosenberg intitulat “Terapii complementare”. Materialul va fi postat duminica si in fiecare editie vom aborda cate un subiect referitor la terapiile complementare.

Medicina complementara, pe care unii o denumesc: alternativa, naturista, holistica, integrativa, s.a., isi are originea in etnoiatria ( medicina populara) diverselor popoare.  Americanii au dat denumirea de medicina complementara si alternativa (complementary and alternative medicine- C.A.M.), denumirea care a prins si in Europa, in ultimii ani. Metodele traditionale, traiesc in ultimele decenii, o adevarata renastere la nivel mondial, el fiind  recunoscute de Organizatia Mondiala a Sanatatii .

Alte detalii si materiale realizate de dr. Ladislau Rosenberg gasesti la urmatoarele link-uri:

http://www.doctornatura-wellness.blogspot.com

http://www.twitter.com/doctornatura

https://www.facebook.com/ladislaurosenberg

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.