Trupa PACT nu mai canta maine la Tirnava

Formatia PACT by Leo Iorga & Adi Ordean a anuntat ca nu mai concerteaza maine in cadrul Festivalului Tineretului, din localitatea Tirnava.

PACT

Anuntul a fost facut pe pagina de facebooka trupei: “Din cauza unor neintelegeri in ceea ce priveste componenta trupei cu care trebuia sa venim maine la voi, Leo si Adi neputand ajunge, cu acordul Domnului Primar si al organizatorilor, reprogramam evenimentul. Dragi tarnaveni, ne vedem cu drag. Va anuntam cand vom veni la voi in localitate! Va iubim!”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

26 de comentarii


  1. Asteptam concerte in mai multe zone ale tarii din partea lor, chiar imi doresc sa ascult aceasta formatie, n-am avut ocazia sa iau parte la vreun eveniment de-al lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.