Trupa medieseana „Smokers” face voluntariat

In saptamana „Curcubeul Muzical“ din cadrul proiectului de vara „Vacanta in culori” , copii participanti vor afla in aceste zile cateva notiuni despre istoria muzicii si vor cunoaste cat mai multe instrumente.

Smokers voluntari

Tineri din formatia “Smokers” din Medias au decis sa fie voluntari in aceast proiect si au pus la dispozitie atat instrumentele din grupa lor, cat si timpul necesar pentru a-i invata pe cei mici sa cante la aceste instrumente. Tinerii Alin Gherdea (tobe), Iulian Veza(chitara si voce), Catalin Mihai(clapa) si Ionut Birtalan (bass) au infiintat formatia „Smokers” in anul 2008. Intre timp au avut 5 concerte in localitatile – Medias, Victoria, Agnita si Deleni si s-ar bucura daca ar putea avea urmatorul concert cat mai curand. Repetitiile le fac de doua ori pe saptamana la Alin acasa sau la Clubul Copiilor din Medias.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.