Trupa de teatru “Noi si atat” joaca la Zalau

Trupa de teatru de amatori  „Noi si atat” din Medias va prezenta piesa „Ai lu’ Gorobete” la Zalau. Piesa este scrisa de fostul membru al grupului „Voua”, buzoianul Radu Gabriel.

Intitulata ”Comedii cu Gorobete”, piesa este un colaj alcatuit din cele mai bune momente cu familia Gorobete, scris in urma succesului inregistrat cu serialul de televiziune „Ai lu’ Gorobete”. Din distributie fac parte: Ilie Gorobete – Gabi Medesan, Vergil-fratele mare – Dan Popa, Ninel-fratele mic – Sebastian Pop, Aurica/Veronica – Alexandra Popa, fiica Maria – Iulia Oltean, cumnatul Hans – Rares Ciobanasu, politistul Cornel – Raphael Toth, vecina Norica – Gabriela Feher, Dinel – Diana Badescu, Ildiko – Daniela Fodor. Spectacolul este programat pe data de 22 februarie a.c., de la ora 18:00, in sala de spectacole din Cladirea Transilvania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.