Trupa BaLaKo va inchide azi Mozaic Jazz Festival

Trupa BaLaKo este invitata azi sa inchida Mozaic Jazz Festival de la Sibiu. Cu radacini pe continente si in culturi diferite,  din Cuba pana in Romania, din Mexic spre Ungaria si Slovacia, membrii BaLaKo sunt muzicieni profesionisti care au impartit scena de-a lungul timpului cu nume celebre precum Buena Vista Social Club, Manolito Simonet y Su Trabucco, Bamboleo, Havana Lounge, Billy Cobham sau Luis Conte.

Balako

Dupa aparitii la doua dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume, Montreux Jazz Festival si Nord Sea Jazz, si la Sziget Festival (Ungaria), dar si concerte in cadrul unor evenimente locale precum Plai Festival, membrii Balako ajung si la Sibiu, pentru o prima intalnire cu publicul de acolo.

Trupa a pregatit un show in care va  prezenta iubitorilor de jazz materialul lor de debut, Colours, lansat in luna septembrie! Albumul include atat coveruri ale unor piese celebre precum (La Negra Tomasa, Spain sau Saraiman), cat si creatii proprii ca How High is The Mood, Timba Pa Mama sau melodia ce da titlul albumului.  Elena Ionescu (Mandinga) a colaborat si ea cu cei de la BaLaKo la trei piese de pe noul material: Saraiman, Carnaval si Carciuma.

BaLaKo are onoarea de a fi singura trupa din Romania ce a fost invitata sa cante la Mozaic Jazz Festival, aceasta urmand sa fie cap de afis, de la ora 22:30, cand baietii promit un show live cu muzica cat mai variata, ce isi trage influentele din toate colturile lumii, interpretata de unii dintre cei mai buni instrumentisti ai momentului!

Despre atmosfera celor 3 zile de  festival vom afla in zilele urmatoare de la Gina Stef, care este acreditata la eveniment din partea Medias News Blog. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.