Tricouri aniversare pentru Gaz Metan Medias

Fotbalistii echipei Gaz Metan Medias vor purta tricouri aniversare la viitoarele meciuri. Partenerul tehnic al formatiei Gaz Metan Medias, Joma Romania, a realizat aceste tricouri, pentru a marca implinirea a 75 de ani de la infiintarea Clubului Sportiv Gaz Metan Medias. Aceste tricouri vor fi purtate de catre echipa, in ultimele jocuri din sezonul regulat dar si in play-off-ul Ligii 1, unde isi doresc calificarea.

 

„Joma Romania doreste mult succes echipei Gaz Metan Medias, in urmatoarele jocuri si sa ne bucuram impreuna de indeplinirea obiectivului, calificarea in PLAY-OFF” este mesajul transmis de Joma Romania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.