Trei spectacole in februarie la Medias

In luna februarie mediesenii vor avea parte de cel putin trei spectacole. Pana in acest moment au fost anuntate doua piese de teatru si un spectacol de revista. In data de 6 februarie 2011 incepand cu ora 19.00, mediesenii sunt invitati la Sala Traube sa petreaca clipe de neuitat in compania unora dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti artisti ai Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din Bucuresti. Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Nae Lazarescu, Vasile Muraru si Cristina Stamate vor fi principalii protagonisti ai  spectacolului “Revista Revistelor” .

Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu prezinta luni, 13 februarie, ora 19:00, la Sala Traube Medias  spectacolul „Cerere in casatorie” de A. P. Cehov iar in data de 16 februarie, Teatrul Notara aduce la Medias piesa „Sotul pacalit”. Detalii despre bilete poti afla de la caseria Salii Traube.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.