Trei medieseni alearga maine la Vienna City Marathon

Mediasul va avea maine participanti la Vienna City Marathon. Claudiu Muresan, Cosmin Carje si Ovidiu Aflat vor alerga maine in capitala Austriei. Pentru Claudiu si Cosmin este a zecea competitie la care participa, cinci dintre ele fiind la nivel international.

Vienna City Marathon, un veritabil spectacol de „teatru al emotiilor“, ii va conduce pe cei 42.000 de atleti din 125 de tari prin zonele celor mai frumoase obiective turistice din Viena. Un milion de spectatori, care vor sta de-a lungul pistei, vor garanta motivatia necesara.

Startul se va da, ca de obicei, la Vienna International Centre. Se va trece peste Podul Imperial, prin Prater, iar de acolo se va ajunge pe Bulevardul Ringstraße, se va trece pe langa minunatele edificii fastuoase din zona si de la Opera de Stat, se va ajunge la Palatul Schönbrunn si, din nou, inapoi pe Bulevardul Ringstraße si la Prater. In final, se va ajunge la linia de sosire, intre Burgtheater si primarie.

UPDATE: Flavius Dordea alearga si el la maratonul de maine. Flavius locuieste la Viena, si participa anual la acest eveniment sportiv. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.