Trasee modificate si noi in programul Meditur

Meditur

Incepand cu data de 4 aprilie a.c., Meditur S.A. Medias a operat modificari in programele actuale de transport, dupa cum urmeaza:

  1. Traseu nou – experimental, pentru elevi

 – Str. Vidraru (statie acoperita) – Scoala ”I. Bathory” (Str. Mihai Viteazu, Str. J. Honterus) – Liceu ”St. L. Roth” si Scoala ”H. Oberth” (Piata G. Enescu)

  1. Traseu nou – Linia 8 – circula din ora in ora

(experimental, pentru angajatii societatilor comerciale din Cartierul Mosna si pentru rezidentii din acest cartier).

– Str. Vidraru – Pod Mosnei: prima plecare este la ora 6:30.

– Str. Mosnei – Kaufland: intre orele 10:00 – 15:00

Plecari Str. Mosnei: interval orar 10:00 – 15:00

Plecari Kaufland: interval orar 10:30 – 14:30

  1. Extindere program Traseu Linia L2 (experimental)

 Acest traseu este identic cu cel actual, din punct de vedere al statiilor, modificarea constand in faptul ca orarul de functionare se prelungeste cu doua ore, la solicitarea locatarilor din zona Str. Stadionului si a strazilor adiacente. Astfel, numarul de curse devin 12 in loc de 10. Programul este executat de acelasi microbuz si acelasi conducator auto, retragerea la garaj efectuandu-se la ora 18:30 de pe Str. Bucegi, dupa ultima semicursa de la ora 18:00, cu plecare de la Biserica Valea Lunga.

In functie de rezultatele monitorizarii, numar de calatori transportati cu bilete, abonamente sau carduri valorice, aceste modificari pot ramane definitive sau va implica revenirea la forma programului actual.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.