TRANSGAZ aniverseaza maine 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori

In cursul zilei de maine, Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA aniverseaza 10 ani de tranzactionare la Bursa de Valori. Evenimentul este programat in cursul diminetii, la Bursa de Valori București, sala Millenium.

Transgaz s-a listat pe bursa in date de 24 ianuarie 2008. Societatea s-a infiintat in anul 2000, prin reorganizarea SNGN Romgaz SA, procedura prin care principalele activitati din sectorul gazelor naturale au fost separate si organizate in activitati distincte.

Ca urmare a Hotararii Adunarii Generale a Actionarilor din iulie 2007, Transgaz s-a reorganizat, cele noua Regionale de Transport devenind Exploatari Regionale (ET Arad, ET Braila, ET Brasov, ET Bacau, ET Bucuresti, ET Cluj, ET Medias, ET Craiova, ET Constanta) si Exploatarea Teritoriala de tranzit (Constanta). Actiunile Transgaz au fost admise la tranzactionare pe piata reglementata a BVB in luna ianuarie 2008, dupa ce societatea a desfasurat, in perioada noiembrie-decembrie 2007, o oferta publica initiala primara de vanzare actiuni.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.