Transfer ilegal a lui Eric de Oliveira

Club Gaz Metan Medias

Prin actiunile sale recente, jucatorul Eric de Oliveira a incalcat nu numai reglementarile FIFA dar si cele ale UEFA si FRF, motiv pentru care Clubul Gaz Metan Medias va declansa procedurile disciplinare impotriva jucatorului, proceduri ce pot avea ca rezultat inclusiv interdictia acestuia de a mai activa in viitor ca jucator profesionist de fotbal.


Avand in vedere mesajul aparut pe site-ul oficial al Clubului ucrainean Karpaty Lvov privind pretinsul transfer al jucatorului Eric de Oliveira, Clubul  Gaz Metan Medias doreste sa aduca la cunostiinta publicului urmatoarele aspecte:

Transferul anuntat a fost realizat in mod nelegal si abuziv, fara înstiintarea, participarea sau acordul clubului nostru. Reamintim faptul ca între Clubul Gaz Metan Medias si Clubul brazilian Atletico Metropolitano a fost încheiat în data de 28.06.2007 acordul de transfer pentru jucatorul Eric de Oliveira, acesta din urma fiind transferat în mod definitv la clubul nostru în noiembrie 2010.

In consecinta, intrucat jucatorul Eric de Oliveira a fost legitimat la Clubul Gaz Metan Medias, orice discutii, negocieri sau acord intervenite între acesta si Clubul Karpaty Lvov sunt nule si inopozabile subscrisei. Mai mult, negocierile si pretinsul acord de transfer ce au avut loc între jucatorul Eric de Oliveira si Clubul Karpaty Lvov încalca in mod flagrant dispozitiile articolului 17.5 din Regulamentul FIFA privind Statutul si Transferul Jucatorilor, care sanctioneaza expres persoanele aflate sub incidenta reglementarilor FIFA (oficiali ai cluburilor, agentii de jucatori, jucatorii, etc.) care, prin actiunile lor, provoaca si încurajeaza încalcarea contractelor încheiate între cluburi si jucatori, in vederea facilitarii transferului respectivilor jucatori.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.