Traditionalul Targ de Pasti, la Medias

In perioada 28-30 aprilie  a.c., se va desfasura la Medias Targul de Pasti, in Piata Corneliu Coposu. Manifestarea este organizata de catre S.C. Piata Prim Com S.A., Consiliul Local Medias,  Primaria Medias si Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si va reuni zeci de producatori de fructe si legume si mestesugari, atat din Medias, cat si din diferite alte regiuni ale tarii.

afis Targ de Pasti Medias

In cele trei zile ale targului, mediesenii  pot admira, achizitiona si degusta diferite produse traditionale specifice sarbatorii pascale. De asemenea, vor fi amenajate tarcuri speciale, in care cei mici se vor putea juca cu miei si iepurasi. Programul se va desfasura zilnic, intre orele 10 – 17.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

13 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.