Toamna bogata pentru Ioan Gyuri Pascu (video)

Mircea-si-Gyuri--2015

Ioan Gyuri Pascu are parte de o toamna plina. Despre programul sau am discutat dupa concertul de sambata, 19 septembrie a.c., din Bazna, judetul Sibiu. Artistul este prins cu concertele, lansarea unui nou album si cateva proiecte teatrale. In 23 septembrie a.c., Gyuri joaca in capitala, in cadrul proiectului de teatru spiritual intitulat “Eternul spectator”, iar in 27 septembrie a.c., artistul se va afla la Brasov, la Teatrul de Animatie, pentru premiera unei piese puse in scena dupa cartea “Aventurile lui Chilli Ramirez”, lansata de Gyuri in anul 2013. 

Din punct de vedere muzical, Gyuri ne pregateste albumul “Casa inimii”, si a primit master-ul vineri, 18 septembrie a.c., inaintea concertului sustinut la Tulcea. Ieri s-a lansat videoclipul melodiei “In orice cafenea”, melodie ce promoveaza albumul, la care autorul a lucrat cu foarte multi prieteni, si o sa fie disponibil sub label-ul “Gyuri`s Music and Spirit”. Datorita programului foarte incarcat, turneul de promovare este programat doar la inceputul anului viitor. In luna noiembrie a acestui an, cantautorul o sa concerteze in Canada si Statele Unite ale Americii.

Cu ocazia intalnirii de la Bazna, l-am rugat pe Gyuri sa-mi clarifice niste aspecte ale debutului sau la Medias, impreuna cu formatia “Trandafirii negri”, precum si influenta pe care a avut-o, in cariera sa muzicala, perioada petrecuta in orasul de pe Tarnava Mare.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

13 comentarii


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.