Titlul de ‘Pompier de Onoare al anului’, acordat unui sibian

Un sibian a primit titlul de ‘Pompier de Onoare al anului’. Plutonierul major Filip-Mihai Midrigan, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al judetului Sibiu, a primit duminica, 13 septembrie a.c., titlul de ‘Pompier de Onoare al anului’.

Titlul i-a fost conferit pentru prezenta de spirit dovedita in indeplinirea unei misiuni de stingere a unui incendiu, in urma careia au fost salvati 25 de adulti si patru copii. Distinctia a fost inmanata de viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, in cadrul unei festivitati organizate la Monumentul ‘Eroilor Pompieri’ din Calea 13 Septembrie, Bucuresti.

Masini de pompieri

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

6 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.