Tinerii medieseni sunt alaturi de Mihaela Moldovan

Vineri, 10 iulie a.c., Consiliul Local al Tinerilor Medias va organiza un eveniment caritabil sub denumirea „O sansa la viata”,  in vederea strangerii de fonduri pentru cazul Mihaelei Moldovan, o fetita de doar 11 ani, diagnosticata  la inceputul acestui an cu hipertensiune pulmonara severa idiopatica.

Concert caritabil Mihaela Moldovan

Evenimentul va cuprinde trei componente: un targ amenajat in fata Salii Traube, de unde mediesenii vor putea achizitiona obiecte confectionate de tinerii talentati, a doua componenta va fi concertul caritabil sustinut de trupa Motto si tineri artisti locali in Sala Traube, incepand cu orele 18:00,  iar al treilea pas al proiectului va fi colaborarea CLT-ului cu Complexul Oasis unde, in cursul zilei de duminica, in prezenta unei echipe profesioniste de DJ, MC si cantareti de rap, mediesenii sunt asteptati sa se alature campaniei. Toti banii stransi in urma acestui eveniment vor fi donati familiei Moldovan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.