Timea si-a lansat un nou videoclip

Azi va prezint o noua piesa realizata de Timea Luisa Simon, din Germania. Timea este fiica unei prietene cu care am copilarit. Mama ei provine din Medias si a studiat la Scoala Generala nr.4 si apoi la Liceul „Axente Sever”.

Zilele trecute, tanara si-a postat pe internet melodia “OMG”, care apare pe albumul intitulat “Black Shakespeare” si a fost realizata impreuna cu #DRIJ! Din acest week-end, piesa intra in heavy rotation la Radio Ring.

Timea Luisa Simon s-a lansat in cadrul emisiunii Popstars, difuzata de RTL2. Detalii ai aici. Poate in vara o sa ne putem bucura de muzica ei, in cadrul unui concert la Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.