Ti-ai rezervat vacanta din anul 2017?

Pentru a avea o vacanta de vis, cel mai bine este sa o programezi din timp. Acum, cu Early Booking, ai parte de reduceri substantiale. Cei de la Holiday Leader din Medias au reduceri de pana la 35% pentru mai multe destinatii, atat din tara, cat si din strainatate.

Agentia de Turism Holiday Leader va ofera bilete de avion, cazari in tara si strainatate, sejururi si circuite, rent-a-car, transferuri si asigurari. Eu zic sa le faceti o vizita zilele acestea. Ii gasesti pe str. Turnului nr. 1. In urma unei discutii, pe baza recomandarilor lor, cu siguranta o sa va alegetii vacanta dorita, la un pret foarte convenabil.

Vreau sa aflu care este destinatia preferata in acest an a mediesenilor pentru vacante. Mai jos ai un sondaj de opinie, la care mi-ar place sa raspunzi.


 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.